Alva 13 månader

Tyckte det var dags för lite nya bilder på världens finaste tös =)





Sy kläder!! =)

Japp ni ser rätt jag Jessica ska testa på att sy egna barnkläder =)

Vi får väl se hur detta slutar ha ha, jag har iallafall symaskin, böcker i sömnad och böcker med mönster... man måste ju börja någonstans.
Nu på torsdag ska jag handla tråd b.l.a och börja testsy i lite gamla lakan... usch börjar bli lite nervös eftersom jag gärna vill lyckas... har tänkt att om jag fortfarande tycker att det är kul efter ett tag så kan man ju alltid ta en helg eller kvällskurs i sömnad =)

jag har iallafall hittat lite tyger som jag hoppas att jag ska kunna sy upp något fint till Alva inom en snar framtid, ja det kommer ju förståss bli lätta mönster att sy efter i början.

Här kommer iallafall tygerna och så får väl detta bli en följetång, ha ha, ja det kan ju bli riktigt bra komedi det här *ler*




3 steg =)

Japp nu har det hänt!!!, min lilla Alv har tagit 3 steg helt själv =)

Snart dröjer det väl inte länge förrän hon springer runt och river hela lägenheten, bara att inse att hon börjar bli stor nu, även fast man nog inte egentligen vill det.
Men det har ju även sina fördelar, inga trasiga knän på byxorna, inga skavda skor hmmm finns det några mer fördelar.... kanske inte.. får nog sätta ett rullkoppel på henne, ni vet ett sånt där som man har på hundar ha ha.
Jaaa hon hatar ju redan att åka vagn som det är nu (ändå drömmer mamma om en Urban Jungle), ha ha, ja jag kan bara tänka mig hur det kommer att bli sen... hon ska väl gå överallt och man kommer aldrig i tid till något =)

Här skulle det också finnas en bild på Skruttis när hon tog några steg , men självklart så ville inte hon visa upp sig när mamma tog fram kameran så det får bli ett senare kort =)

Mammas Charmtroll!!!

image56

Snyyyyyyyggga klänningar =)

Äntligen har jag hittat någon som syr snygga, annorlunda och prisvärda kläder =)
Monica heter hon och syr kläder med namnet Rackartyg.
Supertrevlig e hon också =) =)


http://rackartyg.blogg.se




RSS 2.0