Har fått hem 4 tröjor som jag beställt till Alven =)

Nu har jag helt snöat in på 70-tal, ha ha... e ju så typiskt att jag sa till mamma att mina gamla kläder var fula så att hon slängde dem... det hade varit en guldgruva nu =)
Hittade iallafall en till jätteduktig tjej  som syr kläder och världens +++++ hon har helt underbara tyger!!!!


http://rattvisabarn.blogg.se/


Och här kommer resultatet =)


Sytt min första klänning =)

Japp efter många om och men har jag sytt min första förklädesklänning =)
Letade ju som en galning efter ett mönster.. men tillslut gav jag upp och ritade av en som jag hade... och det funkade ju =) =)
Blev lite såfel men jag e supernöjd... 2 plagget jag någonsin sytt  JJIIPPPIIII

image81


Klätter Alven 14 månader =)

Oj vad tiden springer iväg.. min lilla Alv är redan 14 månader och en riktig klätterapa =)
ett väldans humör har hon också... hon har börjat säga dada och peka på det ho vill ha får hon inte det då så får man en rejäl utskällning och det låter ungefär såhär DADA DDDDDADA... och så pekar hon så att man tror att fingret ska gå av =)
Mamma med M har hon också sagt några gånger.... har ju aldrig trorr att hon kan säga M eftersom hon hela tiden sagt Nanna... nu längtar jag bara tills hon säger Mamma till mig och inte bara taget i luften.
Annars förstår hon en väldans massa ord, tes snutte,nej,kom,vovve,kisse,välling,öra =)

Här kommer lite bilder på klätterapan också =)




Trappuppgången från helvetet!!!!!!!!!!!!!!

Ja det är där jag bor.... kommer nog bli en del svordomar så du som inte vill läsa gör inte det... !!!

Jag orkar fan inte mer är det inte det ena så är det det andra... det röks i svalen... folk gapar och skriker... smäller i dörrarna... den jävla hunden ylar ibland i 5-7 timmar i sträck.... på sliter jag fanimej nästan håret av mig.... vet inte hur längesedan det var jag kunde sova en hel natt........... jag är trött............... är det ingen annan.. ja förståss de jävla alkisarna behöver väl inte sova!!!
På helgerna är det värst... när alla lämmeltåg med gapandes och skrikandes människor först ska gå till krogen... och sen ska dom hem också gapandes ännu mer!!

Igår var det droppen....... världens jävla liv mitt i natten och de jävla idoterna föräker att sno min vagn och drar och sliter i den och när dom inte lyckas med det så drar dom sönder och snor Alvisens regskylt som jag hade satt på vagnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FY FAN VAD JAG HATAR DETTA

FAN JAG BRYTER IHOP SNART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Första Tröjan färdig =)

Nu är första tröjan sydd, det blev ju lite fel,lite snett och lite alltmöjligt... men det ser iallafall ut som en tröja.. jag  iallafall jättenöjd... inte dåligt för en som hade träslöjd ha ha.
Men jag tror att jag ger mig på något lättare nästa gång, en förklädesklänning får det nog bli, ska bli skoj...... måste bara ha råd att köpa nålar,tråd,tyg,sax och allt först =)

Här kommer den iallafall =)


Nya vagnen =)

Japp jag har nog blivit lite vagngalen, he he.. men nu blir det inte fler =)

Nu har den äntligen kommit iallafall en Orange Easywalker Sky och den e helt underbar, så härligt att gå långpromenader utan att hålla på att trycka ihjäl sig för att kunna svänga =)
Tack så mycket L och L för lånet och bidraget, ni e goa =)


RSS 2.0